Ruhi Mücerret

20 Mayıs 2014 Salı

| | |

   OKUMADAN ÖNCE ÖZLEM DER Kİ...   
        
      "  Herkes uyur , el ayak çekilir.Yoğun tempolu günün sonunda uzun zamandır okumak için sabırsızlandığım kitabıma başlama vakti gelir.


 " Ziyadesiyle kahkaha ve bir nebze göz yaşı içeren bu serüvende, trenler gemilere çarpıyor. İstiklal Savaşı 85 yıl sonra devam ediyor. Şakaklar matkapla deliniyor. Uçaklar düşüyor. Kaybedenler şampiyon oluyor. Ölüler diriliyor. Serseri kurşunlar havada uçuşuyor ve reklamlar müşterileri ele geçiriyor " diyor arka kapakta.

  Gel de merak edip okuma 100 yaşındaki Ruhi Müceret'in hikayesini..."


 
 
 
OKUDUKTAN SONRA ÖZLEM DER Kİ...
 
"Murat Menteş / Ruhi Mücerret. Uzun zamandır okuduğum en eğlenceli kitaptı.
Bi çok (iyi!) okuyucu tarafından ciddiye alınmadığını duymuştum. Oysa bana göre şahane kurgusu,sıradışı karakterleri ve öyküsü ile cidden okunası bi kitap olmuş. Televizyon izlemeyen ben diyorum ki bu kitap dizi ya da film olsa keyifle izlerim.
 
 
 
NOT: Bu iyi okuyucu konusunda da ziyadesi ile doluyum bi gün bi patlama yaşanacak ama hadi hayırlsı :)
 
 
 

 
 

2 yorum:

Unknown dedi ki...

Gercekten pek cok insan ne kadar on yargili degil mi?Gerci yinede sadece kitap yercihleri konusunda onyargili bir toplum olabilsek keske hic kitap okumayan bir toplum olmak yerine

Kitapkurduikizannesi dedi ki...

Bana kalırsa insan okudukça önyargıları da kalkıyor bir bir. Temennim herkesin okuduğu ve önyargılarından tamamen arındırılmış bir toplum olabilmemiz. Senin gibi benim gibi kitap okumayı seven öğretmenlerin yetiştirdiği okuyan çocuklarla belki de ileride mümkün olur bu ne dersin ? :)

Yorum Gönder